Polidom Service este distribuitor al automatelor de cafea și consumabilelor marca Valdo Café. Valdo Café este o companie ungară lansată în 1993 care activează cu succes pe piețele internaționale. Este unul dintre producătorii de top, deținând o linie proprie de producție pentru toate materialele utilizate. Automatele Valdo sunt destinate industriei ospitalității (HoReCa) și birourilor. Acestea funcționează fără monede, de aceea sunt potrivite pentru sălile de conferințe, birouri, firme IT.

Informații tehnice:

  • carcasa confecționată din inox
  • aparate comandate de microprocesoare
  • reglarea după preferință a gustului produselor
  • automatizare completă
  • alimentarea prin instalație de apă potabilă sau prin încărcare manuală
  • dotarea cu un contor pentru toate produsele consumate
Pentru orice detalii cu privire la o eventuală închiriere a aparatelor, contactați-ne!

Echipa Polidom

Posted in Uncategorized | 1 Comment

Mașinile de spălat ne pot face mereu probleme. De cele mai multe ori de la calcar, dar de multe dăți e vorba de o defecțiune cauzată de mici amănunte care asigură buna funcționare. Atunci când ai probleme, echipa Polidom Service este întotdeauna pregătită să te ajute în cel mai scurt timp. Dar, înainte de toate, îți putem oferi câteva sugestii de elemente pe care ar fi bine să le verifici pentru a te asigura că mașina de spălat automată este sau nu defectă.


1. este apă în mașina nou achiziționată: nu deteriorează, se datorează procesului de control al calității.
2. nu se alimentează cu apă: verifică dacă este apă la robinet și dacă e deschis complet robinetul de alimentare cu apă; verifică astfel încât furtunul de alimentare cu apă să nu fie îndoit.
3. mașina vibrează sau tremură: dacă e nouă verifică să fie scoase șuruburile de siguranță; sunt prea multe/puține haine în funcție de programul de spălare ales; fixează mai bine picioarele mașinii; verifică să nu se lovească de o suprafață dură.
4. apa este scursă imediat din mașină: asigură-te că furtunul de scurgere a apei este la înălțimea potrivită (minim 40cm, maim 100 cm).

Ei, sperăm că îți sunt de folos recomandările acestea. Dacă întâmpini alte probleme, te așteptăm la sediul nostru sau contactează-ne și venim la domiciliu pentru a-ți repara orice problemă cu electronicele, electrocasnicele, sculele electrice, pneumatice și cele de grădinărit.

Toate cele bune,
echipa Polidom

Posted in Uncategorized | 4 Comments

E vară, e cald, probabil te gândeşti să achiziţionezi un aparat de aer condiţionat. O soluţie eficientă, însă înainte de toate trebuie să te informezi, astfel încât să iei cea mai bună decizie cu privire la aparatul pe care îl vei cumpăra. Iată ce ar trebui să ştii:

Ce avantaje îţi aduce:
– aspiră aerul cald şi îl respiră înapoi mai rece
– cele mai multe unităţi de interior au filtre care captează praful, polenul, sporii de mucegai şi alţi alergeni, fumul şi murdăria de zi cu zi găsite în aer
– cele mai multe aparate acţionează ca dezumidificatoare

Sunt mai multe niveluri de putere a aparatelor, fiecare adaptat nevoilor. De aceea, trebuie să cunoşti care sunt criteriile de alegere a aparatului de aer condiţionat:

*suprafaţa încăperii:
– pentru 10-12mp = aparat de 7000/9000 BTU
– pentru 12-20mp = aparat de 9000/12000 BTU
– pentru 20-24mp = aparat de 12000/14000 BTU
– pentru 24-30mp = aparat de 14000/16000 BTU
– pentru încăperi mai mari (pentru 40mp) pot fi montate două aparate sau sisteme de climatizare de 60000 BTU.

*clasa energetică
– este de la A la G
– preţul este mai mare la clasa A, dar consumul mult mai mic de energie

*perioada de garanţie
– a se verifica Certificatul de Conformitate (CE), care atestă că aparatul corespunde normelor europene
– garanţia ar trebui să fie de 3 ani la aparat şi 5 ani la compresor

*nivelul de zgomot produs

*funcţiile suplimentare
– poate avea funcţia de dezumidificator şi de ventilator
– aparatul poate fi un INVERTER, care funcţionează atât vara (prin răcirea aerului), cât şi iarna (prin încălzirea aerului)

Atenţie! Este recomandat a NU se instala aparatul în zonele în care stai mult, cum ar fi deasupra canapelei, a biroului, a patului sau a altor zone de lucru.

Recomandare: Deşi preţul la clasa energetică A (şi A+) este mai mare, per total este mai avantajoasă, deoarece consumul de energie este mult mai mic. (40%)
Totodată, modelele cu o putere mai mare sunt recomandabile, deoarece nefiind utilizate la turaţie maximă, au un consum simţitor mai redus.

Pentru orice alte întrebări sau dacă doreşti să achiziţionezi un aparat de aer condiţionat sau un sistem de climatizare, contactează-ne!

O zi cât mai răcoroasă,
Echipa POLIDOM

Posted in Uncategorized | 3 Comments

Echipa de profesionişti Polidom Service împreună cu Radio Impact Fm ţi-au pregătit un concurs: trimite un SMS cu textul “polidom” la 0753 100 300 (tarif normal) şi poţi câştiga săptămânal un VOUCHER de reparaţie în valoare de 100 de RON!

Regulamentul concursului:
1. Câştigătorii se pot înscrie doar prin SMS la numărul de telefon specificat.
2. Perioada concursului: 13 iunie – 8 iulie 2011 (orele 10.00 a.m.).
3. Câştigătorul va fi extras în direct la Radio Impact Fm, în fiecare vineri, în cadrul emisiunii “Aftermorning cu Ady şi Dan” (10.00 – 13.00).
4. O persoană poate câştiga un singur voucher.
5. Voucherul nu poate fi transferabil.
6. Durata de valabilitate a voucherului: până în luna octombrie 2011 (inclusiv).

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , , | 3 Comments