Solutii simple pentru defectarea masinii automate de spalat rufe

Mașinile de spălat ne pot face mereu probleme. De cele mai multe ori de la calcar, dar de multe dăți e vorba de o defecțiune cauzată de mici amănunte care asigură buna funcționare. Atunci când ai probleme, echipa Polidom Service este întotdeauna pregătită să te ajute în cel mai scurt timp. Dar, înainte de toate, îți putem oferi câteva sugestii de elemente pe care ar fi bine să le verifici pentru a te asigura că mașina de spălat automată este sau nu defectă.


1. este apă în mașina nou achiziționată: nu deteriorează, se datorează procesului de control al calității.
2. nu se alimentează cu apă: verifică dacă este apă la robinet și dacă e deschis complet robinetul de alimentare cu apă; verifică astfel încât furtunul de alimentare cu apă să nu fie îndoit.
3. mașina vibrează sau tremură: dacă e nouă verifică să fie scoase șuruburile de siguranță; sunt prea multe/puține haine în funcție de programul de spălare ales; fixează mai bine picioarele mașinii; verifică să nu se lovească de o suprafață dură.
4. apa este scursă imediat din mașină: asigură-te că furtunul de scurgere a apei este la înălțimea potrivită (minim 40cm, maim 100 cm).

Ei, sperăm că îți sunt de folos recomandările acestea. Dacă întâmpini alte probleme, te așteptăm la sediul nostru sau contactează-ne și venim la domiciliu pentru a-ți repara orice problemă cu electronicele, electrocasnicele, sculele electrice, pneumatice și cele de grădinărit.

Toate cele bune,
echipa Polidom

Comments are closed.